Rakennuspalvelut - Kirvestyö Veka Oy

Toteutamme ammattitaidolla alan työt aina uuden omakotitalon rakentamisesta saneerausta vaativiin kohteisiin. Rakennamme piharakennukset, varastot, mökit ja muut uudisrakennukset tarkalla kädenjäljellä.

Kutsu meidät paikalle myös silloin, kun kattosi tarvitsee huoltoa tai vaihtoa uuteen ja ehompaan. Kirvestyö Veka auttaa myös remonttiurakan keskellä. Laadukas huoneistoremontti piristää kodin ilmettä, keittiöremontti puolestaan keittiön toiminnallisuutta.

Uudisrakentaminen

Omakotitalojen ja muiden uudisrakennusten rakentamista alusta loppuun. Kirvestyö Veka Oy on oikea valinta toteuttamaan uudisrakennuskohteesi. Osaavat kirvesmiehemme rakentavat omakotitalot, varastot, autotallit, mökit ja kaikki muut rakennukset tarpeesi mukaan. Hoidamme työt halutessasi alusta loppuun, lattiasta kattoon.

Kattoremontti

Kirvestyö Veka hoitaa kattosi kuntoon. Teemme kattoremontit erityisesti tiilikatoille, mutta tarvittaessa remontoimme myös muut kattotyypit. Katon materiaalista riippumatta voit kääntyä palvelumme puoleen - meiltä saat ammattitaitoisen tekijän myös peltikatollesi taitavien yhteistyökumppaneidemme kautta.

Meiltä saat myös kattoturvatuotteet, joilla varmistat kattosi turvallisuuden.  Samalla kun hoidamme kattosi kuntoon, asennamme myös tarvitsemasi kattoturvatuotteet. Meiltä saat kattosillat, lumiesteet, läpikattoviennit, luukut ja muut kattojen turvallisuutta sekä käytännöllisyyttä lisäävät tuotteet.

Muut remonttipalvelut

Huoneistoremontit ja muut remontit toiveidesi mukaan. Kirvestyö Veka Oy on myös remontoinnin ammattilainen. Toteutamme huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit, keittiöremontit ja muut remontit, kun tarvitset tekijää kotisi muutostöihin. Pienikin remontti on suuri apu, kun kaipaat vanhan korjaamista ja uuden asentamista.

Oli rakennustarpeesi mikä tahansa, kutsu meidät apuun. Huolehdimme siitä, että työn jälki on laadukasta ja alan standardien mukaista. Esität vain toiveesi - kaikki rakennustyöt ovat sovittavissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!